Datum/Tid
Date(s) - 27/02/2018
17:00 - 19:30

Plats
Norges Hus

Kategorier


Allt som inte är under utveckling är under avveckling!

För att lyckas i näringslivet i en föränderlig värld handlar det om att kunna möta förändring , se möjligheter och inte vara rädd för utveckling. Det handlar många gånger om att  gå från att veta till göra.

Du möter Christer Olsson, en av Nordens mest anlitade föreläsare som har ett samarbete med Strömstad Spa & Resort. Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar manar till eftertanke och inte minst till handling. Han har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap, förändringsprocesser och affärsmannaskap. Christer föreläser många gånger om att Annorlunda människor skapar annorlunda resultat, att det handlar om att vara en prövande levande lärande människa.

Vågar du och ditt företag pröva nya metoder, ny strategi och nya säljsätt för att hänga med i förändring och utveckling?

Catharina Olofsson ordförande i Norsk Svenska Handelskammaren kommer också under denna kväll beröra punkter som

  • att tänka möjligheter istället för handelshinder
  • vad norska omställningen från olja betyder för handeln med Norge och hur kan vi nyttja kompetenser som tidigare varit fokuserat på olja och offshore?

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i NSHK Göteborg.
Pris för ej NSHK-medlem är 495:- kr.

Anmälan är bindande. Du som anmäler dig och inte dyker upp utan att avboka senast 48 timmar före debiteras kr 495:-. Begränsat antal platser.

Strömstad Spa & Resort lottar självklart ut en spa-vistelse och ger sin syn på genomtänkta och utvecklande möten.

Vi önskar dig/er riktigt varmt välkomna!

Bokning:

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Tags: