Den 7 februari anordnade NSHK i samarbete med Swedbank årets traditionella träff på Båtmässan. Efter Jan Andreassons inledande välkomsttal fortsatte mässchef Bengt Wallin med att kort informera om mässan som anordnas för 58:e gången i rad, denna gång med en fullbokad mässhall och sammanlagt 451 båtar i utställningen. Därefter välkomnade även Fredrik Wistrand från Swedbank, som stod för kvällens måltid.

Stian Steen-Olsen är VD för Stian Sport AS och berättade om sina erfarenheter från att leda ett svorskt bolag. Stian Sport finns i Sverige sedan nio år tillbaka och har haft en spännande utveckling inom cykelbranschen, där man idag är ledande i Norge och har haft en mycket stark tillväxt i Sverige. Vi fick lära oss att det finns både likheter och skillnader mellan Sverige och Norge, inte bara när det gäller vilka cyklar vi väljer.

Daniel Stenbäck fortsatte därefter med sina erfarenheter efter drygt 20 år i olika norska bolag. Daniel är idag SVP för Business Development i Nordic Choice Hotels och var hotelldirektör för Hotel Post när detta startade upp i Göteborg. Sverige är idag koncernens största marknad och det finns fortsatt stor potential i Sverige, menade Stenbäck. Var nyfiken och våga åka till Norge för att göra affärer, var rådet till publiken.

Besöket avslutades med en måltid och därefter en tur på mässan.

 

Tags: