Inbjudan till Göteborgs Hamn – 2019

Inbjudan till Göteborgs Hamn – 2019

Datum: 2 september 2019. Kl: 14.00-16.30
Plats: Amerikaskjulet, Emigrantvägen 2B

Välkommen att tillsammans med Norsk-Svenska Handelskammaren och Göteborgs Hamn få den senaste informationen om framtiden i Skandinaviens största import och export hamn.

Anmäl dig nedan senast 28/8 och läs mer om programmet

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i NSHK. Anmälan är bindande. Du som anmäler dig och inte dyker upp utan att avboka senast 48 timmar före debiteras fullt pris kr 495:-. Begränsat antal platser.

Norsk Svenska Handelskammaren i Göteborg i samarbete med Göteborgs Hamn hälsar dig välkommen till hamnen i Göteborg. Göteborg är sedan mitten av 1600-talet Sveriges största handelsstad. Stadens över 50 aktiva konsulat är en följd av handelssamarbete.

Seminariet kommer ta upp:

Vi inleder med ett föredrag om Göteborgs Hamn se https://www.goteborgshamn.se på deras kontor i Amerikaskjulet och fortsätter därefter med en guidad tur till havs i hamnen med Göteborgs Hamns egen båt, där det kommer att bjudas på mat och dryck.

Göteborgs Hamn framställs i många sammanhang som ”Norges största hamn”. Vi får träffa hamnens nya vd, Elvir Dzanic. Hamnbolagets nya vd (tillträder sin tjänst i juni) kommer närmast från ett uppdrag som Vice President of Business Development, inom Ceva Logistics North America i Houston. Ett globalt företag med 52 000 anställda. Vi får den senaste uppdateringen om hamnen, muddringsprojektet och om framtiden i Skandinaviens största import och exporthamn.

Program:

  • 14:00 – Seminariet startar.
  • 15:00 – Båttur och lunch
  • 16:30 – Seminariet slutar/mingel/möjlighet att diskutera dagen.

Anmäl er senast 28/8 2019. Begränsat antal platser! Vi reserverar oss för ett ev. fullbokat event. Vi tillämpar som vanligt principen ”först till kvarn”. Vi tackar dagens värd, Göteborgs Hamn som bjuder på mat och dryck under båtturen i hamnen.

Vi ses den 2 september.

Varmt välkommen önskar Norsk-Svenska Handelskammaren i Göteborg

dagar kvar
Eventet har redan varit.